29 июн. 2011 г.

Рандеву

Подивився інтервю  Януковича  шістьом журналістам. Перше враження, що потрібно частіше проводити такі бесіди. Тоді відпаде багато питань та домислів щодо державної політики. І хотілось би вірити у відвертість та чесність сказаного Президентом.
В тому, що він дійсно має бажання та прагне вивести Україну з тупика, в який її загнала попередня влада. І працює в цьому напрямку не покладаючи рук.

Тільки щось цьому заважає. А заважає повірити в ті добрі його наміри маєток Президента. Псує картину тієї довіри. Не тільки фізично, тим, що існує. Але й психологічно. З подальшою логікою міркування відносно особистості та місця її перебування. І якими засобами це місце здобувається.

А загалом, то ніби все й добре. Навіть демократично. Дощ, альтанка та задушевна бесіда за чаєм декількох журналістів з простою людиною, наділеною величезною владою та відповідальністю. Людиною, від якої залежить доля мільйонів та майбутнє держави. А в тім, дай  Боже. Якщо не згадувати затаскану фразу відомого режисера. Але, це лише так, особисте.

29.06.2011

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Ratings and Recommendations by outbrain