30 июн. 2011 г.

І по вусах не тікло і в рот не попало


http://blogs.pravda.com.ua/authors/nayem/4e0b62b9ef7ff/add_ok/#form
Uatumbai _ 01.07.2011 15:24
Мустафа не формує соціальної апатії. Соціальну апатію формує держава своїм відношенням до виборців, якщо вже мова йде про них. І в можливісь змін на краще ще вірять тільки хворі на голову. Має бути не віра, і не нею потрібно керуватися, має бути впевненість, якої немає, як немає до цього ніяких підстав. Коротше – лампочка є, але вона не світить, больше того, в неї розколота колба. Але кажуть, – якщо повірите, то засвітить. А Мустафі не ображатися потрібно і не виставляти свої амбіції, а працювати та просто жити. Як це роблять всі ніші. Він дещо заблукав в самотності. Але це пройде. Ясно й так, в чому ми тут сидимо по вуха. Але, те, про що він тут сказав, то є наслідками, а не причинами. Наступного разу нехай з них і почне, з причин.
----
Uatumbai _ 30.06.2011 10:36
Дивні люди в дивній країні. Мустафа дякує, що його не запросили. А якби запросили, то він би не пішов. Я зараз буду довго плакати. Як же так. Самого Мустафу та не запросили. А якби запросили, то він би їм дулю показав. А якби таки пішов, бо може б його за матню за собою потягли, то вилив би всенародно обраному діючому Президенту відро помиїв на голову. Мустафа його запитав би - А звідки, пане Президент у Вас такий чарівний шалашик. З басейном. Ага. І фонтаном.

А на які такі шиші Ви його здобули. Збудували, тобто. На яку зарплату. - А у Вашого синочка звідки така баночка з грішми. Калиточка цегляна. І ще щось там в тому ж дусі. А хто його і за що депутатом вибрав та скільки і чого і де і як. Ото б тоді Мустафі не дерев"яний пам"ятник поставили, як йому оце вистругали на УП, за те, що не пішов, а чавунний. В повний зріст. А може й у бронзі відлили. Бо заслужив. Своєю справедливою чесністю. Пошуком правди в лантуху полови. Там, де нею вже років з двадцять не пахне. За справжній патріотизм та непідкупну правду. Якою він викриває буржуйське гніздо та його власника. Дякуючи, що не запросили.

А куди взагалі дивилися. Тоді, як вибирали. Тоді, як державу шматували. Тоді, як самі, ті, що зараз Мустафі отой пам"ятник мурують за оту його справедливість, хабарі давали. За що? За все. І завжди справедливо давали і завтра будуть так само давати. Ще й - дякую, скажуть, що взяли. Не погидували підношенням уклінним.

Що, забулося в якій тепер країні живемо? Все ще соціальна справедливість, рівність та братерство сниться? Що тепер шукаємо, народ? Чи не те виросло, що сіяли та удобрювали? За що ж така немилість тепер до того, за якого так недавно горло рвали. До війни доходило. Булаву вручили? То ось він тепер, дивіться та цінуйте. А хто кращий? Хто менше накрав? Хтось менше, а хтось більше. Що ж тепер сльози лити. Їжте, не подавіться. Бачили очі, що купували.

Завтра до когось ще  запросять. Може до барона Азарова. То й що? Знову про Мустафу забудуть. Його тепер і до Шустера вже не запросять. Та й до інших. І навіть не тому, що цеховикам підгадив. А тому, що себе на цьому випнув. Хоча ніхто й не змушував. І піде Мустафа вільним журналістом. Навприсядки, з бубном. В мале коло, танцювати.
----
Uatumbai _ 29.06.2011 21:33
Во-первых, спасибо, что не пригласили. Приглашение... на такое мероприятие поставило бы меня в сложное положение... я обязан был его принять, поскольку сам публично этого требовал...мне бы искренне не хотелось оказаться в роли "доверенного", коими президент сам назвал приглашенных журналистов.
А в общем, спасибо. И еще раз, спасибо. А кто не слышал, то еще раз.
----
Uatumbai _ 29.06.2011 22:09
Бо я так і не зрозумів, за що Мустафі всі такі вдячні. За те, що він написав пасквіль на своїх колег? В якому наскрізь світиться його образа за незапрошення. Значить фейсом не вийшов. Чи за те дякують, що нагнав хвилі на янука. То для цього багато розуму не потрібно. Тут всі женуть, кому тільки не ліньки. Що з того. Довів, який він патріот? Ну, стукнутих себе кулаком в груди у нас люблять. Як там – миздобумо? Ну, ну...
Їм треба було в Януковича із калаша стріляти. Або придурком обізвати. От тоді вон стали б тими, кому довіряють.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Ratings and Recommendations by outbrain